Mogelijkheden voor bedrijven

Zeilen voor Bedrijven
Wat kan een zeilschip voor u betekenen?

Trainingen
Na een training op de Bontekoe heeft uw bedrijf een nieuwe koers uitgezet rekening houdend met kansen, mogelijkheden en bedreigingen. Bakens worden verzet, teams krijgen een nieuw elan. ‘Gegist bestek’ is één van de trainingen waarin we met u werken aan strategisch beleid in de huidige dynamische omgeving. Bontekoe Reizen werkt samen met VOV Consultancy. U kunt natuurlijk zelf ook de trainingen organiseren en het schip gebruiken als trainingslocatie.

Vergaderingen
Ook voor werkbijeenkomsten, vergaderingen is de Bontekoe een geschikte locatie. Ontspanning is nabij, de sfeer is informeel, zaken doen gaat voor de wind. Bij meerdaagse werkconferenties concurreert de Bontekoe qua prijs en kwaliteit ruim met een goed hotel. En u krijgt daarvoor ook nog de gelegenheid tot een fantastische zeiltocht.

Uitjes
Wat te vieren? Klipper Bontekoe ligt slaags voor u en maakt van uw dag een feest. Wij organiseren uw dagje uit, afhankelijk van het vaargebied en uw wensen stellen we graag een programma met u op.

Catering
We organiseren uitstekende catering voor u die past bij uw wensen en budget, variërend van een lopend buffet, borrelhapjes, BBQ’s tot volledig verzorgde diners.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie
Voor een meerdaagse tocht beschikt de Bontekoe over 28 slaapplaatsen verdeeld over 8 2-persoonshutten, en 3 4-persoons hutten.

Klik hier voor een plattegrond, maar leuker is de ‘virtual tour‘.
Voor een dagtocht is er plaats voor 45 passagiers.

Prijzen en boeken
Voor verdere informatie, een complete lijst met faciliteiten, en de mogelijkheid tot boeken, verwijzen wij u graag door naar onze website bij Hollandsail. Dit is het coöperatieve boekingskantoor waar de Bontekoe te boeken is voor groepsreizen.