Waddenweek 7 dagen – 18 t/m 24 Juli 2020 (volgeboekt)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18/07/2020 -
24/07/2020
12:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Zwerven over de wadden, zeven dagen lang!

Helaas, alweer volgeboekt!

We organiseren dit jaar een week lang zeilen in de zomer, op het mooie wad, speciaal voor iedereen die alleen op vakantie wil!

Kom genieten van het zeilen, het wad, de eilanden, en leer elkaar kennen.

Zaterdagmiddag, 18 juli, ligt het schip in Enkhuizen klaar om u vanaf 12:00 aan boord te verwelkomen. Er zal een heerlijk kopje koffie voor u klaar staan en na het welkomstpraatje van de schipper zetten we meteen koers naar de wadden. Er is dan alle tijd om meerdere eilanden aan te doen, droog te vallen en misschien kunnen we wel een nacht doorbrengen achter het anker, midden op de Waddenzee! De bemanning heeft een uitgebreide kennis van het gebied en kan u van alles laten zien en vertellen.

Vrijdag 24 juli zullen we weer in Enkhuizen aanleggen, en is het rond 15:00 ontschepen.

Lees hier meer over onze ‘Alleen op vakantie’ reizen.

img_5666

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

Kosten

  • Kosten voor deze reis zijn €629,- incl. eten. Alcoholische- en frisdranken op nacalculatie.
  • Wilt u een bed op een gedeelde hut boeken? Wij delen mannen en vrouwen altijd in aparte hutten in. Voor een privé hut rekenen we uiteraard extra, €950,- in dit geval.

N.B.: Hoewel het schip plaats bied voor 28 personen, hanteren wij 2 personen per hut, waardoor iedereen lekker de ruimte houd. Dit komt neer op maximaal 22 personen.
(Mocht de man/vrouw verhouding niet goed uitkomen, kan het zijn dat er 3 mensen slapen in de ruimste 4-persoonshut. Ervaring leert echter dat dit niet vaak voorkomt.)

Wilt u boeken? Gaat u naar ons >> boekingsformulier, of neem >> contact met ons op.

Voor onze volledige agenda kijkt u hier.

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen