Waddenweek 8 dagen – 11 t/m 18 Augustus 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
11/08/2019 -
18/08/2019
12:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Zwerven over de wadden, acht dagen lang!

Nu met 10% vroegboek-korting! Geldig tot en met 31 december 2018.

We organiseren dit jaar een week lang zeilen in de zomer, op het mooie wad, speciaal voor iedereen die alleen op vakantie wil!

Kom genieten van het zeilen, het wad, de eilanden, en leer elkaar kennen.

Zondagmiddag, 11 augustus, ligt het schip in Enkhuizen klaar om u vanaf 12:00 aan boord te verwelkomen. Er zal een heerlijk kopje koffie voor u klaar staan en na het welkomstpraatje van de schipper zetten we meteen koers naar de wadden. Er is dan alle tijd om meerdere eilanden aan te doen, droog te vallen en misschien kunnen we wel een nacht doorbrengen achter het anker, midden op de Waddenzee! De bemanning heeft een uitgebreide kennis van het gebied en kan u van alles laten zien en vertellen.

Zondag 18 augustus zullen we weer in Enkhuizen aanleggen, en is het rond 12:00 ontschepen.

Lees hier meer over onze ‘Alleen op vakantie’ reizen.

img_5666

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

Kosten

  • Kosten voor deze reis zijn €629,- incl. eten, alcoholische dranken op nacalculatie. Wilt u een bed op een gedeelde hut boeken? Wij delen mannen en vrouwen altijd in aparte hutten in. Voor een privé hut rekenen we 40% extra, 882,50 in dit geval.
  • Nu tijdelijk 10% vroegboek korting! Prijs tot en met 31 december 2018: €566,10

N.B.: Hoewel het schip plaats bied voor 28 personen, hanteren wij 2 personen per hut, waardoor iedereen ook lekker de ruimte houd.  

Wilt u boeken? Gaat u naar ons boekingsformulier, of neem contact met ons op.

Voor onze volledige agenda kijkt u hier.

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen