Waddenweek 8 dagen – 13 t/m 20 Augustus 2021

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/08/2021 - 20/08/2021
20:00 - 15:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Zwerven over de wadden, acht dagen lang!

>> Nu inclusief gratis voorovernachting!

We organiseren dit jaar weer een week lang zeilen in de zomer, op het mooie wad, voor iedereen die maar mee wilt. Dit kan dus ook samen met een vriend(in), partner, of met je hele gezin!
Of het nu uw eerste keer op een zeilschip is, maar ook als u al veel vaker gezeild hebt, op de Bontekoe zult u zich zeker welkom voelen.

Kom genieten van het zeilen, het wad, de eilanden, en leer elkaar kennen.

Vrijdagavond, 13 augustus, ligt het schip in Enkhuizen klaar om u vanaf 20:00 aan boord te verwelkomen. We maken er meteen een gezellige eerste avond van.
U bent natuurlijk ook welkom als u liever zaterdag ochtend om 10:00 aan boord wilt komen. Er zal een kopje koffie of thee voor u klaar staan en na het welkomstpraatje van de schipper zetten we meteen koers naar de wadden. Wat precies de route is staat niet vast vanwege weer, wind en getij. Maar er is alle tijd om meerdere eilanden aan te doen, droog te vallen, en misschien kunnen we wel een nacht doorbrengen achter het anker, midden op de Waddenzee! De bemanning heeft uitgebreide kennis van het gebied en kan u van alles laten zien en vertellen.

Vrijdag 20 augustus zullen we weer in Enkhuizen aanleggen, en is het rond 15:00 ontschepen.

Lees hier meer over onze ‘Open Inschrijving’ reizen.

 

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

Kosten

 • Kosten voor deze reis zijn incl. eten en (Fris)dranken op nacalculatie. Door de RIVM maatregelen is het alleen mogelijk om een hut te boeken voor 1 huishouden.
  • 2 persoonshut voor 1 persoon €790,-
  • 2 persoons hut met 2 personen (1 huishouden) €1330,-
  • Familiehut 3 personen €1805,- (1 huishouden)
  • Familiehut 4 personen €2285,- (1 huishouden)
  • Gedeelde hutten niet beschikbaar i.v.m. Corona
  • Wilt u voor meer dan 1 persoon boeken? Gebruikt u dan gewoon het boekingsformulier voor 1 persoon, en vult u bij bijzonderheden het aantal personen/de samenstelling in. Dan regelen wij dat het goed komt!

Vanwege de corona-crisis is het niet mogelijk met meer dan één persoon of huishouden in een hut slapen. Hierdoor zijn de prijzen van een boeking voor 1 persoon wat hoger, namelijk precies tussen de prijs van een éénpersoonshut en de prijs van een bed in een gedeelde hut. Zo verdelen we de lasten!

Je kunt tot op de dag van afvaart kosteloos je reis annuleren indien je wegens door de overheid gestelde reisbeperkingen m.b.t. corona niet aan de reis kan deelnemen. Je mag dan gratis omboeken naar een andere reis* of je krijgt je betaling terug.

*Als je omboekt verrekenen we de al betaalde gelden met de prijs van de nieuwe reis die je uitzoekt indien de prijs van de nieuwe reis afwijkt van je oude reis.

Wilt u boeken?

Deze reis staat op ‘Sailing2gether’, het platform voor meezeilreizen van Hollandsail. Via deze pagina kunt u boeken!

>>Klik hier om te boeken of neem >> contact met ons op.

Voor onze volledige agenda kijkt u hier.

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen