Groepsvakanties op één van Nederlands grootste zeilschepen

Groepsvakantie

Neem uw familie, vrienden, uw sportclub, of collega’s mee op een zeilreis over het prachtige water van Nederland. Zo heeft u uw eigen land nog nooit gezien! Ook voor schoolgroepen is de Bontekoe te boeken.

Voor een meerdaagse tocht beschikt de Bontekoe over 28 slaapplaatsen verdeeld over 8 2-persoonshutten, en 3 4-persoonshutten.

Klik hier voor een plattegrond.

Voor een dagtocht is er plaats voor 45 passagiers.

Meer over ons prachtige schip vind u bij ‘De Bontekoe’.

De schipper en de matroos van de Bontekoe heten u van harte welkom aan boord van hun gezellige tweemast-klipper. Dit schip is een van de grotere klippers die het IJsselmeer en Waddenzee bevaren en het beschikt over een flink oppervlak aan basis- en bijzeilen. Geen zorgen, u hoeft geen zeilervaring te hebben om toch van uw vaartocht te genieten. De bemanning is zeer ervaren in het overbrengen van de basiskennis.

Liefhebbers helpen met het hijsen van de zeilen, het leggen van knopen, en het navigeren. En als u wilt, kunt u vast even het roer overnemen.

Geen zeil fanaat? Ook dan hebt u alle gelegenheid om te doen waar u zin in hebt. Bijvoorbeeld met een kopje koffie of een koel glas wijn in de hand kijken naar de prestaties van uw medepassagiers.

 

Afvaarthavens

De afvaarthaven van de Bontekoe is Enkhuizen. Vanaf hier hebben we, veel wind of weinig wind, altijd een mooi doel om naartoe te zeilen.

Andere afvaarthavens zijn mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op.

 

Catering

Wij bieden ook onze eigen catering oplossingen aan! Kijkt u hiervoor op onze catering pagina.

 

Prijzen

Voor informatie over de prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen.