Pasen – 30 Maart tot en met 2 April 2018

Pasen – 30 Maart tot en met 2 April 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
30/03/2018 -
02/04/2018
20:00 - 16:00

Locatie
Haven Enkhuizen

Categorieën


Zeil met ons mee met pasen!

We organiseren dit jaar een lang weekend zeilen in het voorjaar, tijdens pasen. Kom genieten van de rust op het water tijdens het voorjaar.

 

Vrijdag 30 maart ligt het schip in Enkhuizen klaar om u vanaf 20:00 aan boord te verwelkomen. U word verwelkomd door de schipper, de matroos en de kok.

We vertrekken zaterdag rond een uur of 10:00 en zullen richting één van de prachtige plaatsjes rond het IJsselmeer of wellicht naar een waddeneiland zeilen.

Het leuke van een lang weekend is dat we zaterdag én zondag de tijd hebben om een leuke plek uit te zoeken en heen te varen, alvorens we maandag weer in Enkhuizen zullen aanleggen. Maandag 2 april is het rond 16:00 weer ontschepen.

 

Lees hier meer over onze ‘Alleen op vakantie’ reizen.

 

Meer informatie

Het schip is in Enkhuizen zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken (max. 4 minuten lopen van het station), maar er is ook genoeg parkeermogelijkheid.

 

Tijdens deze reis zal er één of twee koks meevaren, die u van een ontbijt, lunch, avondeten en lekkere hapjes tussendoor zal voorzien.

Deze reis is volpension, dus u hoeft geen beddengoed mee te nemen.

N.B.: Hoewel het schip plaats bied voor 28 personen, hanteren wij 2 personen per hut, waardoor iedereen ook lekker de ruimte houd.

Kosten voor deze reis zijn €265,- incl. eten. (Fris)dranken op nacalculatie.

 

Wilt u boeken? Gaat u naar ons boekingsformulier, of neem contact met ons op.

 

>>Algemene voorwaarden | >>Veel gestelde vragen